marți, 13 noiembrie 2012

Imi place...

      De cateva zile m-am tot pus sa postez si numa nu am reusit. De ce? De cele mai multe ori.
O sa intru in subiect CACUtitu'n pita proaspata. O sa incerc sa fiu amuzant dar nu promit ca o sa si reusesc. Deobicei nu-s amuzant sau daca is am numa glume proate. De ce? Ca-mi place asa!

      Nu o sa incep cu ce NU imi place pentru ca sunt foarte multe lucruri de scris, mi lene si in plus toata lumea face asta.
      O sa scriu ce imi place si ce mi-a placut in ultimele zile pentru ca de restu nu imi amintesc. Sau chiar daca mi-au placut, probabl nu imi mai plac si iar e mult de scris (imaginati-va ca acum scriu din obligatie, amenintat de o drujba pornita si 10 circule pornite si alea, iar eu stau pe o banda rulanta legat de picioare si de gura, dezlegat numa la maini ca sa pot sa scriu (nu ca nu as putea scapa), indreptandu-ma spre moarte lenta si dureroasa (nu-i stres ca doar am peste 2000 de prieteni pe facebook care cu siguranta imi vor aduce cate o garoafa), totul pentru a scrie pe blog pentru cei mai neinteresati oameni existenti in universul asta.

      Lasand prostiile deoparte si trecand la magarii, o sa incep cu primu lucru care "IMI PLACE:" si apoi o sa termin intr-un final la careva punct.

0. Cafeaua! De ce? De gust!
1. Laptele! De ce? De vaca, pentru cafea!
2. Electric A! De ce? Pentru ca am creativitate la injurat cand mi lumea mai draga si imi taie curentu!
3. Sa ma uit la filme! De ce? Pentru ca io nu-s in stare sa fac filmele mele si chiar daca as fi in stare nu ar fi la moda sa ma uit la propriile filme.
4. "A thousant words"! De ce? Chiar daca in esenta e stupid, cuprinde o lectie de viata (daca poti trece de faptul ca joaca Edi Mărfy (am scris asa ca pot)).
5. Drama/tismele! De ce? Pentru ca varsa lacrimi si de trebuie si de nu si pentru ca e la moda.
6. Plantatiile de cafea! De ce? Pentru ca produce ce am scris la punctul 0.

      Si uite asa puteti sa cititi din nou si din nou ce imi place, pana la urmatoarea postare.
Atat pentru azi dragii mei care nu imi sunteti dragi oricum dar o sa pretind ca imi sunteti pt ca e la moda sa zici "dragii mei" chiar daca de cele mai multe ori cand spui asta nu gandesti nici cat o gulie. De ce? De pamant! (asta a fost o gluma menita sa va faca sa radeti dar vad si eu ca nu a functionat asa ca inchid ochii iar la "2,3 si" puteti da cu rosiile spre mine)

      Acum am sa inchei postarea pentru ca deja am intrat cu picioru in drujba si a cazut lantu. Ma scuzati, dar  ma ridic sa o repar pentru ca tre sa mor ca sa vina prietenii de pe facebook sa imi aduca flori.

p.s. N-am pus poze pentru ca mi lene!

Acelasi "Adormirea Maicii Domnului",
Piscot

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu