marți, 6 noiembrie 2012

Super(fu****)Stitii cu matza neagra

Capitolu 1

      De cand ne stim (neamu romanesc) am fost primii la bautura si chefuri si cand vine vorba de lucru, sunt cu totii bolnavi (de la bautura - ca sa justificam) si totodata primii la facut misto de altii si la criticat, astfel ne-am dezvoltat simtul umorului (prost de cele mai multe ori) si totusi functional...

     Azi o sa tratez un subiect "delicat" (in timp ce in Somalia, in continuare mor copii de foame), chiar daca sunt constient ca nu intereseaza pe nimeni sau daca da, inseamna ca ati avut educatie proasta de la bunici si ati fost mintiti sa credeti in diferite chestii si semne (ex: daca sufla vantu in partea opusa - oricare ar fi - tre sa faci un pas in stanga si 2 in dreapta - mai pe scurt gimnastica - ca sa nu te inghita vreun cocean de porumb la 2 km mai in fata cand mergi sa iti cumperi o pereche de chiloti. Nu conteaza daca la oras nu sunt coceni, pentru tine migreaza coceanu sa te manance daca nu faci gimnastica. Uite, asta ar fi o materie buna de introdus in scoli ca sa faca tot elevu "silitor" si un pic de sport.)

   
     O sa incep cu "superstitii".
     Ca sunt stitii, superstitii sau super fuckin'stitii, i don't give a shit!
     Ceea ce ma enerveaza e ca de cand ma stiu nu trece scurta perioada de timp fara sa imi treaca vreo matza neagra prin cale. Nu sunt superstitios, dar ma enerveaza faptul ca e matza neagra... macar de ar fi una rosie as zice "da bah, o traversat satana prin fata mea ca nu o gasit trecerea".
      Cu toate astea, azi iert matzele negre pentru ca intr-adevar aveam un hanorac alb-negru (daca m-as culca, parca chiar as fi o trecere de pietoni cu hanoracu asta pe mine), dar in alte zile nu le iert (cu exceptia zilelor in care o sa iau intentionat hanoracu "trecere de pietoni").


      Stau de aproape 4 ani in cartieru x din Cluj, si 80% din matze is negre. Imi place negrul, da nu imi plac matzele negre si ca sa nu fiu inteles gresit, chiar iubesc animalele (am acvariu cu multi pesti - am avut si pesti negrii dar aia au murit - au scapat aia care mai aveau si alte culori -), dar sincer as da cate un sut la o matza neagra sau ca sa fiu mai indulgent, le-as stropi cu clor, sa vedem noi dupa, cine mai e negru. :D


   

     Asta am scris dimineata pe la 10:00 cand deodata mi-a crapat blogu... mi-a cazut netu si nu stiam DE CE?!
............................................................................................................
Capitolul fuckin'2

    Verific routeru: caput! Dau sa aprind lumina: Caput! Dau sa deschid usa si sa aprind lumina de pe scara: Merge!

     Stau si ma gandesc in sinea mea: ce p(*&^((#a**  mea?! Sun la aia cu curentu si o intreb pe tanti: "Auzi tu, se lucreaza in zona me?" la care ea "Nu ba!" la care eu: "Si de ce strudelu meu n-am corent?" la care ea: "Stai ba sa check-uim! Cum te striga?" (dupa 1 minut tot tanti) "Ba, ai fost baiat rau si esti pe lista rusinii cu o factura din august!" la care eu "Cum sa fie pe august cand de cateva zile am platit pe octombrie... o trecut si septembrie si tu imi invii mortii?" la care ea "Ba, imi pare rau, ai voce secsi, parca vad ca ai si muschi, poate te-as scoate la o vata pe batz...dar imi pare rau... august...stii tu"... Am facut niste buze de buzozaur si am sunat-o pe mama sa plang ca tanti a zis ca-s urat si nu am bani.
      Dupa toate suferintele prin care am trecut pe moment, am terminat de platit FACTURA PE AUGUST, DEBRANSAREA, REBRANSAREA, IMBRANSAREA, TRANSAREA, VANSAREA si tot ce se termina cu "-SAREA" si 2 cafele care nu se pun pentru ca, mno, eram si eu suparat pe viata.
      Din moment ce am ramas fara curent viata mea s-a schimbat... am vazut lumea cu alti ochi (mi-au murit 3 pesti, nu am observat nici un led, beculetz, sau orice pornit sau aprins, am vazut doar negru si cateva lumanari mai spre seara cand ne-am hotarat sa iesim afara din casa la LUMINA... pana si pe strada era lumina si CURENT!!!

   
       Astept cateva ore ca sa ajunga curentu acasa (e pe drum) si daca intarzie, infig o sucitoare la oricine e responsabil cu CURENTU meu daca nu ajunge la ora 14:00 (marti) - AVERTISMENT!

      Revenind la ce m-am pus mai devreme sa scriu legat de superstitii... nu sunt superstitos dar matza aia cu care m-am intalnit azi e urmarita prin interpol si sentinta ei consta intr-un picior in pifometru, 2 L de clor si mutarea generala din cartier dupa ce is sigur ca nu se mai poate deplasa inapoi decat in carucior cu rotile, cu cerere aprobata de mine si nu mai mult de 10 minute vizita, iar daca trec prin zona sa se prefaca ca nici nu exista si sa fuga cat o tin rotile.
     
      Incredibil ba... incredibil... inca nu imi vine sa cred... (ora 1:33 noaptea - si nu scriu de acasa...ca N-AM CURENT!!! AAAAAAAaaaaaaaa!!!!!!)

Acelasi "te prind fă matza!"


Pișcot

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu